Eladás Villa, Stubičke Toplice, Krapinsko-Zagorska, Horvátország, Bregovita 32 Stubičke Toplice

Eladás - Cod. 36300

  • Tipus: Villa
  • Terület: 370 m²
  • Szobák száma: 12
  • Emelet: 1

Minden Európában az Ön küszöbén áll ez az álom otthon, amely a főváros Zágráb külvárosában és a nemzetközi repülőtér mindössze 33 km-re található. Ez egy 370 nm-es otthon, gyönyörű erdei hegyi táj, körülvéve szőlőültetvények és gyümölcsösök, a Sljeme 12 km-re található síközponttal. A falu 10 perces sétával elérhető a dombon, a Jezerčica, a termálfürdő és a rekreációs egészségügyi központ közelében. Vannak üzletek, kávézók, éttermek, tömegközlekedés ...

Ez egy két hálószobás és 3 fürdőszobás ház, fő hálószoba található az emeleten nagy fürdőszoba olasz csempe és nagy fa kandalló. Lehetőség van 2 extra szobára, amelyeket edzőteremben használtak. A földszinten egy másik üvegfából készült kandalló található, ahol egy nappali, étkező és konyha melegszik. A földszinten is található mosoda, zuhanyzó fürdőszoba. egy nagy bejárat és két garagre elektronikus gördülőajtókkal. Minden ablakból csodálatos kilátás nyílik a természeti tájra, köztük a 3 nagyméretű erkélyről nyíló kilátással, ahol magánélet és nyugalom érhető el.

Az ingatlan egy gyönyörűen karbantartott 3000 nm-es telken helyezkedik el, amely teljességgel biztosítva van egy kerítéssel, hogy megnövelje a magánéletet.

Mivel ez a meglehetősen nagy ingatlan van csodálatos lehetőségeket, hogy fusson egy üzleti otthonról vagy egy étterem. A földet erdei gyümölcsök, például áfonya ültetésére is felhasználhatják.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB