Eladás Villa, Krapina, Krapinsko-Zagorska, Horvátország, Mihovljan 391

Eladás - Cod. 42797

  • Tipus: Villa
  • Terület: 135 m²
  • Szobák száma: 7
  • Emelet: 1

Horvát Zagorje - ennek az idilli régiónak a központi része, a Krapina melletti Mihovljan városában, egy gyönyörű Zagorje dombon, ahonnan a kilátás egészen a szlovén hegyekig nyúlik!

Ez a ház bútorozott és 3 kiadó apartmannal rendelkezik (a lakás vagy az egész ház bérbeadása hétvégére).
Teljes lakóterület 130 m2, terasz 45 m2. 500 m tengerszint feletti magasságban található, összesen 4000 m2 földterület 50 gyümölcsfával, ebből 1000 m2 fenyőerdő. Minden apartmanban konyha, fürdőszoba és erkély található, mindegyik 2 fő részére.

A ház teljes kapacitása 25 fő. Ha szeretne elmenekülni a város forgatagától, az üzleti kötelezettségektől és szeretne teljesen megszabadulni a stressztől, ez a 3 apartmanos ház ideális hely minden hétvégére vagy hosszabb tartózkodásra.

Lehetőséget ad arra is, hogy folytassa a jól bejáratott bérbeadást különféle ünnepségekre, legénybúcsúkra, leánybúcsúkra, születésnapokra, bérmálásokra és kisebb esküvőkre.

Ez a ház kiváló turisztikai helyszín, mely fekvésével és tágasságával csábít, mint akár 25 fős ünnepségek vagy üzleti találkozók tökéletes helyszíne, mert az egész teret egy nagy belső terasz kenyérsütővel, egy konyha, egy helyiség áll rendelkezésre. üzleti találkozók egy modern kávézóval. Három apartmanból és 4 db kétágyas szobából áll, mely tökéletes helyszín lehet kisebb partik, születésnapok, legény- és leánybúcsúk lebonyolítására vagy nászútra...

Az egész ház mellett különálló, két fős apartmanok is bérelhetők, ideális módja annak, hogy elmeneküljünk a város nyüzsgésétől és teljesen átadjuk magunkat a természetnek, regenerálódjunk a zöldellő dombos Hrvatski Zagorje nyugalmában.

A kis wellness-központ jakuzziból, szaunából, nyugágyakkal ellátott előszobából és ülősarokból áll. Nyáron az üvegfalak nyithatóak, gyönyörködhet a gyönyörű kilátásban és a friss levegőben. Télen még nagyobb az élmény, élvezni fogod a szaunát és a pezsgőfürdőt, miközben kint mindent fehér hótakaró borít!

A ház környező területe 4000 m2 és az egész domb körül benyúlik, ahol építési engedélyt kaptunk, és a jövőben kisebb kemping vagy további nyaralók építhetők. Teljes lakóterület 130 m2, terasz 45 m2. 500 m tengerszint feletti magasságban található, összesen 4000 m2 földterület, több mint 50 gyümölcsfával, ebből 1000 m2 tiszta fenyőerdő.


Csúcsminőségű glamping- és ökoházakat is kínálunk turisztikai célokra, az Ön által kívánt kialakításnak megfelelően, amelyeket két napon belül 3D-s nézetben összeállítunk Önnek. A házak lehetnek bérelhetőek vagy egyéni igények kielégítésére is, melyek modelljeit megtekintheti, ha érdeklődik tőlünk!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB