Eladás Két hálószobás lakás, Solin, Dalmatia, Horvátország, Antuna Gustava Matoša

Eladás - Cod. 43853

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 52 m²
  • Szobák száma: 2

Bemutatjuk a Mala Matoševa nevű új projektet, amely a csendes Matoševa utcában található, amely a Tommy hipermarkettől Mravinci felé húzódik. A közvetlen közelben minden kulcsfontosságú létesítmény található, mint általános iskola, óvoda, a Salona Mall bevásárlóközpont,... ami rendkívül alkalmassá teszi ezt a helyszínt a mindennapi életben praktikumra vágyó családok és magánszemélyek számára.

A legmagasabb igények szerint épült épület négy szinten terül el - pince, földszint, emelet és tetőtér, melyeket lépcsőház köt össze egymással. Hat kétszobás, 44 m² és 52 m² alapterületű apartmant kínálunk, amelyek tökéletes elrendezésűek, így minden négyzetméter maximálisan kihasználható. Minden apartmanhoz tartozik egy amerikai konyha, étkező és nappali, előszoba, két hálószoba, fürdőszoba és erkély vagy terasz, valamint minden lakáshoz saját parkolóhely tartozik a garázsban (kötelező vásárlás).

Az épületet A-osztályú energiatanúsítvány megszerzésére tervezték, amely garantálja az alacsony fenntartási költségeket, valamint csúcsminőségű berendezések és gondosan kiválasztott befejező részletek biztosítják a kényelmes és funkcionális életteret.

A beruházó sok éves tapasztalattal és több mint 400 sikeresen értékesített lakással Solin környékén, elégedett ügyfelek történetét hozza magával, további biztonságot és magabiztosságot biztosítva a jövőbeli lakástulajdonosoknak ebben a projektben.

Az építési engedély jelenlegi kiadása kapcsán a munkálatok várhatóan 2025 elején kezdődnek, a tervezett befejezés pedig 2026 végére várható.

Nyitott foglalás apartmanokra!

Kétszobás apartman - 44 m² - 160 000 EUR
Kétszobás apartman - 52 m² - 185 000 EUR

*A garázsban parkolóhely vásárlása kötelező, melynek ára a hatályos törvényi árlista szerint kerül kiszámításra és nem tartalmazza az apartmanok fent említett árát.

Jogi személy tulajdonjoga (az ár tartalmazza az ÁFA-t, a vevőt terhelő további adók nélkül)
A vevő ügynökségi jutalékot fizet a megállapodás szerinti vételár + ÁFA 3%-ának megfelelő összegben

*Az ingatlanról, annak pontos elhelyezkedéséről és megtekintéséről az adatvédelmi törvénynek és az ingatlanközvetítői törvénynek megfelelő közvetítői szerződés megkötése után van lehetőség további információkra.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Areola d.o.o.
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB