Eladás Három hálószobás lakás, Solin, Dalmatia, Horvátország, 21210 Solin

Eladás - Cod. 43832

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 75 m²
  • Szobák száma: 3
  • Épület állapota: New building

Solin, Arapovac - Háromszobás apartman tetőterasszal

Eladó három szobás lakás egy lakóépület 1. emeletén, tájolása: észak - dél - nyugat.

A 75,99 m² összlakterületű lakásban előszoba, amerikai konyhás étkező és nappali, három hálószoba, fürdőszoba és egy további WC található. A nappaliból két erkély nyílik - az egyik 8,80 m²-es, a másik 3,64 m²-es. A lakás teljes nettó hasznos alapterülete 79,10 m².

Külön előnye ennek a lakásnak a hozzá tartozó 77,75 m²-es (19,43 m²-es koefficienssel együtt) tetőterasz, amely tökéletes hely a kikapcsolódásra és a szabadban való élvezetre. Ez a tágas terasz lehetővé teszi saját kültéri sarok kialakítását, amely ideális családi és baráti összejövetelekhez.

A lakáshoz tartozik még egy 12,5 m²-es (2,5 m²-es együtthatóval) szabadtéri parkoló, amely tovább javítja a mindennapi élet kényelmét.

ÁR: 303 090 EUR

A fizetés előre történik, lehetőség van egyszeri készpénzes fizetésre vagy a megállapodás szerint szakaszos fizetésre. Hitellel történő vásárlás nem lehetséges. Befektető: természetes személy.

*A vevő ingatlanforgalmi adót fizet.
*A vevő ügynökségi jutalékot fizet a megállapodás szerinti vételár + ÁFA 3%-a

A PROJEKTRÓL:
Egy modern bérház készül, mely a legmagasabb kényelmi, minőségi és esztétikai elvárásoknak is megfelel. A projekt három lakóegységet és egy üzleti egységet foglal magában. A földszinten egy háromszobás lakás, valamint egy irodahelyiség, míg az emeleten két háromszobás lakás található.

Az épület bejáratát az északi oldalról, a földszinten keresztül tervezzük, az emeletek közötti kommunikációt a felső szintekre felvezető kanyargós lépcső teszi lehetővé.

A kivitelezés minden aspektusára kiemelt figyelmet fordítottak, hangsúlyt fektetve az anyagok minőségére és a magas energiahatékonyságra, az energiatanúsítvány A osztályának elérése érdekében. A felhasznált anyagok a legszigorúbb szabványok szerint lettek kiválasztva, biztosítva a modern lakások által megkívánt biztonságot és kényelmet – a modern kerámiától a padlófűtésig és a kiváló minőségű PVC asztalosokig.

A helyszín közel van minden fontos létesítményhez - általános iskola, óvoda, üzletek, buszpályaudvar és Solin központja, így ideális választás családi élethez, kiváló kapcsolatokkal a várossal és a környékkel.

Az építési engedély jelenlegi kiadásával kapcsolatban a munkálatok várhatóan 2025 januárjában kezdődnek, a tervezett befejezés pedig 2026 közepére várható.

*Az ingatlanról, annak pontos elhelyezkedéséről és megtekintéséről az adatvédelmi törvénynek és az ingatlanközvetítői törvénynek megfelelő közvetítői szerződés megkötése után van lehetőség további információkra.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Areola d.o.o.
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB