Eladás Ház, Otok Šolta, Split, Horvátország, Necujam

Eladás - Cod. 43549

  • Tipus: Ház
  • Terület: 345 m²
  • Szobák száma: 7
  • Épület állapota: Good

Eladó egy családi ház Šolta szigetén, Nečujam városában - 150 méterre a strandtól, zavartalan kilátással a tengerre és a szigetekre.

Nečujam a sziget északi oldalán található, és Splittől kevesebb, mint 9 mérföldnyire a gyönyörű kék Adriai-tenger választja el. Solta legnagyobb öblében található, és a sziget legfiatalabb helye, amely a központi strand felé húzódik, amely felett egy nagy apartmankomplexum található.

A ház egy tágas, 1100 négyzetméteres telken található, összesen 345 négyzetméter lakóterülettel a földszinten, 1. és 2. emeleten + tetőn elosztva.

A földszint egy társasozásra szolgáló kisegítő helyiségből, valamint víztározóból és hidroforból áll, összesen kb. 50 m2 alapterülettel.

Az első emeleten található egy háromszobás teraszos lakás - összterülete 107 m2, míg a második emeleten egy négyszobás teraszos - összterület kb. 156 m2.

A ház előtt egy bekerített és parkosított kert található olajfákkal, citrusfélékkel és mediterrán fűszernövényekkel. Az udvaron található még egy melléképület, melynek alapterülete kb. 51 m2, külön lakás funkcióban.

A tenger közelében elhelyezkedő ingatlan tökéletes környezetet kínál mind a nyugodt hétköznapokhoz, mind a sikeres turisztikai vállalkozáshoz, úszómedence kialakításának lehetőségével.

Akár úgy dönt, hogy állandó lakhelyévé teszi, akár kihasználja a turisztikai potenciált, a teljesen berendezett belső terek gondoskodnak arról, hogy zökkenőmentesen beköltözhessen, és élvezhesse mindazt, amit ez a tengerparti paradicsom kínál.

Komplett infrastruktúra - Energiatanúsítvány: B osztály - Dokumentáció rendben.

ÁR: 680.000 EUR

*A vevő a kialkudott vételár 3%-ának megfelelő ügynökségi jutalékot fizet.
*Az ingatlanról, annak pontos elhelyezkedéséről és megtekintéséről az adatvédelmi törvénynek és az ingatlanközvetítői törvénynek megfelelő Közvetítői Szerződés megkötése után van lehetőség további információkra.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Areola d.o.o.
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB