Eladás Építési telek, Hvar, Stari Grad, Split, Horvátország, Ambroza Bodlovića 9, 21450 Hvar

Eladás - Cod. 43870

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 2648 m²
  • Szobák száma: -
  • Emelet: -

Bevezetés:
Eladó egy ritka ajánlat egy gyönyörű és nagy építési telekre Hvar városában. Ez az egyik utolsó tengerre néző építési telek Hvar város öblében.

Hvar szigete:
Az elmúlt években Hvar festői adriai strandjai, mediterrán éghajlata, változatos konyhája, turisztikai kínálata és nyüzsgő éjszakai élete miatt egyre népszerűbb lett.

Hvar az Adriai-tenger egyik legszebb szigete. Ez az ingatlan lehetőséget kínál arra, hogy Európa egyik legvonzóbb helyén telepedjen le. A sziget déli oldalán számos szabadidős tevékenység található, mint a hegymászás, kerékpározás, túrázás, búvárkodás vagy szörfözés.

Az ingatlanok elhelyezkedése:
Az ingatlan Hvar városának déli részén található, Hvar szigetén, Dalmáciában, Horvátországban. Az enyhe domboldali elhelyezkedés gyönyörű kilátást nyújt az öbölre, a városra és a közeli Pakleni-szigetekre. Körülbelül 5 percnyi autóútra van Hvar kikötőjétől. Körülbelül 10-15 perc alatt elérhető a kikötő vagy a városközpont. A strand és a kisebb hajók kikötője gyakorlatilag a küszöbön található - mindössze 1-3 perc sétára.

A hely ideális keveréke a béke és a közelség minden fontos dologhoz. A város szélén található, így távol marad a nyüzsgéstől, de Hvar kompakt méretének köszönhetően gyorsan elérheti az összes fontos célpontot. A tenger nincs messze, este pedig nyugodtan és csendben gyönyörködhetünk az öböl gyönyörű kilátásában. Ha szeretné, gyalog vagy autóval mindössze néhány perc alatt bejuthat a központba, és megtapasztalhatja Hvar éjszakai életét, bárjait és kulináris látnivalóit.

Alaprajz:
A pontosítás érdekében kérjük, tekintse meg a képeken látható alaprajzi vázlatot.

Az ingatlan két részre oszlik. A nagyobb rész 2191 m²-es, és több gyalogúton is megközelíthető. Egy szűk utca is közvetlenül a főbejárathoz vezet. Ezen az ingatlanon egy ház is található, de az már régóta lakatlan, ezért nem azonnal használható.

A második rész egy különálló 457 m²-es telek a közvetlen szomszédságban. Közvetlen utcai elhelyezkedése ideálissá teszi garázs építésére.

Lehetőségek:
Korábban a tulajdonos tervet készített az ingatlanra 3 villa építésére. A képek között találsz róla vázlatot. Az illusztráció célja, hogy jobb betekintést nyújtson az ingatlan méretébe és a megvalósítható lehetőségekbe. (Kérjük, vegye figyelembe: az ábrán nem látható az a külön telek, amely garázsnak lenne alkalmas.) A projektet is benyújtották, és megkapták az építési engedélyt is, de nem valósult meg.

Különféle:
Ez egy privát eladás bróker jutalék nélkül.

Az ingatlan befektetésnek is alkalmas, mivel nagy valószínűséggel tovább fog növekedni az értéke.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB