Eladás Épület, Fužine, Primorsko-goranska, Horvátország, Lokve

Eladás - Cod. 42523

  • Tipus: Épület
  • Terület: 429 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: 2

Eladó egy érdekes épület a hagyományosan legkeresettebb horvát kontinentális területen - Gorski kotarban. A szóban forgó ingatlan gyönyörűen beépült Lokva gyönyörű városának központjába. A sok tekintetben egyedülálló kereskedelmi és lakóépület összterülete 429 m2, emeletenként 143 m2.
Ezen a területen az új tulajdonosok különféle lakhatási és/vagy vendéglátási létesítményeket helyezhetnek el és nagyon funkcionálisan rendezhetnek be. Az ingatlan üres, a korábban használt bútoroktól teljesen kiürült. A szomszédos, 134 m2-es udvarban kb. 10 db parkolóhely kialakítására van lehetőség. parkolóhely az ingatlanban. Emellett nem felesleges hozzátenni, hogy az épület homlokzata jó tájolású, amely szép kilátást nyújt az utcára és a hozzá tartozó település közelebbi szomszédságára. Ez az ingatlan természetes személy tulajdonát képezi, így a vevő a tulajdonjog nevére történő átruházásakor 3%-os forgalmi adót köteles fizetni. Az épület eladója garantálja a megfelelő tulajdonjogi dokumentumokat és a kérdéses ingatlan tulajdonjogának gyors bejegyzésének lehetőségét a vevőnek az ingatlan-nyilvántartásba. Örömmel fogadjuk és kiszolgáljuk, segítjük a lakás tulajdonjogának átruházásában, a villany- és közüzemi számlák nevére történő átutalásakor.
Mindenképpen meg kell jegyezni, hogy ha olyan helyet keres, ahol megpihenheti a lelkét, és élvezheti a magánéletet, amelyet ma olyan nehéz megtalálni, Lokve nagyszerű hely az Ön számára. A Gorski Kotar szívében található idilli kis hely igazi paradicsom mindazok számára, akik a friss levegőn szeretnének feltöltődni madárcsicsergés, aromás fűszernövények illata a levegőben és csend, amelyet nem szakít meg közlekedési zaj vagy építési munkák a környéken.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB