Eladás Villa, Privlaka, Zadarska županija, Horvátország, Bilotinjak bb

Eladás - Cod. 40172

  • Tipus: Villa
  • Terület: 487 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 123

A ház Bilotinjak fő kikötője előtt található, 30–40 méterre a tengertől. A tengerre néző kilátás nyílik a ház egyik részéről (mind a földszinten, mind az első emeletről, amely a képeken látható). 1995-ben költözött. A kialakítás nagyon modern, a ház nagyon kényelmes és a legmagasabb színvonalon.
A földszinten az első és oldalsó oldalról burkolt teraszok vannak (egy darabból). A földszinten van egy nagy nappali, konyha, fürdőszoba és egy ház. A földszint egy garázsból áll, amely a ház szerves része.
Az emeleten három hálószoba és két fürdőszoba található. Mindegyik szoba nagy tengerre néző loggiával rendelkezik. A ház padlása nagy és nem használt. Fél méteres emelés helyet adna egy nagy apartman elrendezéséhez.
A kert rendkívül "zöld", tele van különféle mediterrán növényekkel, amelyeket évekig ültetnek és tartanak fenn. Az oleander, a kő, valamint a babércseresznye és a ligustrum „élő” zöld kerítései mellett cseresznye, körte, füge, gránátalma is megtalálható.

- természetes anyagokból készült építés
- a ház teljesen berendezett
- konyha és fürdőszoba minden készülékkel

A teljesen urbanizált turisztikai üdülőhely Bilotinjak Privlaka település déli oldalán található, a tenger és a Zadari csatorna mellett, Ugljan, Rivanj, Sestrunj, Dugi otok és a Zadari szigetcsoport más szigeteire néző kilátással. Olib, Silba és Premuda.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB