Eladás Sorház, Gajac, Novalja, Pag, Ličko-senjska županija, Horvátország, Gajac kazeta A6 br. 43

Eladás - Cod. 36848

  • Tipus: Sorház
  • Terület: 70 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: duplex

Ez egy tengerparti teraszos ház - Jasmine Grove -, amely biztosítja a kényelmet és a magánéletet. Gajac üdülőhelyen található. A teljesen behatárolt és fedett telkek 106 m2-esek, valamint a bejáratnál lévő privát telek. Van egy nagyméretű, 60 m2-es lamellás terasz kandallóval és szolár zuhanyzóval, kb. 20 m2-es fedett.

A duplex ház 70 m2-es tágas 4 felnőtt részére, választható 6 pótágy. Nagy nappalival, étkezővel, konyhával, két külön hálószobával, fürdőszobával és két toalettel rendelkezik.

A ház teljesen felújított, új felszereléssel és új berendezésekkel rendelkezik: Bosch disher, Candy mosógép, hub, tv. Internet, tv, telefon.

Bérelhetők: 4 csillag.

A ház padlófűtéses és légkondicionált fűtési lehetőséggel minden teremben. A ház hőszigetelt, három rétegű ablakokkal rendelkezik, redőnyökkel és szúnyoghálóval.

Gyönyörű strand tiszta vízzel és homokos alján 150 m kényelmes sétával elérhető. Lungo mare, gyermekjátszótér, vízi park, éttermek, piacok, éjszakai klubok a közelben vannak.

Pag sziget számos gyönyörű strandról és éjszakai klubról ismert, az olívaolaj és a juhsajt. Kolansko blato állati tartalék, a madármegfigyelés lehetséges. Gyönyörű strandok Novalja és Kolan régió közelében.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB