Eladás Hotel, Orebic, Peljesac, Horvátország, Brace Radic

Eladás - Cod. 25085

  • Tipus: Hotel
  • Terület: 510 m²
  • Szobák száma: 11
  • Emelet: 4

A ház dél Dalmáciában a Peljesac félsziget délnyugati csücskén, Orebic városában -Dubrovniktól kb. 100 km-re, a híres Korcsula sziget szomszédságában- található. A környék méltán híres számos történelmi és egyéb látnivalója miatt, többek között híres bortermelő vidék. Leghíresebb borát, a Dingac-ot a világon a 10 legjobb bor egyikeként tartják számon.
A ház kb. 120 m-re fekszik a homokos, aprókavicsos és sziklás parttal büszkélkedő, Horvátország legszebb és leghosszabb fürdőzésre alkalmas partszakaszától, a Peljeski Riviérától. A ház előtt közvetlenül a családok és kisgyermekek által népszerű szabad strand található.
A panzió 25 éves, 6-os erősségű földrengés-biztosan megépített praktikus és esztétikus épület. (A házat minden szempontból "túlzottan" tervezték, kivitelezték: alapozás, falak, betonozás, elektromos kivitelezés, stb. A teljes terv és kivitelezési dokumentáció rendelkezésre áll.)
Az 520 m2-es bekerített telken parkosított, óriás pálmával, leánderekkel és további egzotikus növényekkel benépesített előkert fogadja az érkezőt. A ház mögött 5 autó beállására alkalmas parkoló található, amelyet kiwi- és roskadozó szőlőlugas árnyékol. A ház mellett gyümölcsfákkal (narancs, citrom, klementin, füge) beültetett hátsókert található, ahol a gyerekek örömére játszótér lett kialakítva.
A ház 4 szintjén 10 szoba található, minden szobához saját fürdőszoba tartozik (a 2-3 és a 7-8 szobáké közös) fürdőkáddal, mosdóval és wc-vel felszerelve. 7 kétágyas, 2 négy fekvőhelyes (1 franciaágy 1 emeletes ágy) és 1 három ágyas szoba mindegyike berendezett: fenyőfa ágy, szekrények, éjjeliszekrények találhatóak bennük. Minden szobából látható a tenger, minden szobához erkély tartozik (a 2-3 és a 7-8 szobáké közös), amely mindegyikéről ugyancsak a tenger látható.
A szobák mindegyike mennyezeti ventillátorral, légkondicionáló berendezéssel és hűtőszekrénnyel fel van szerelve. Az épületben található továbbá egy lakosztály, ahol nappali, gardrób és 2 hálószoba szolgálja lakói kényelmét. A lakosztály ülőgarnitúrával, ágyakkal és svájci tömör fa bútorokkal van felszerelve, saját fürdőszobával rendelkezik. 2 oldalról 50 m2-es mészkővel borított pihenőterasz található. A szuterénben egy 80 m2-es berendezett, felszerelt, gépesített ebédlő (2 mosogatógép, 3 gáztűzhely, 2 mikrohullámú sütő, vasalógép, stb.), valamint központi helyiség és közösségi találkozóhely található biliárdasztallal.
A lépcsőház és a terasz fehér mészkővel borított, a szobák parkettázottak.
A ház melegvíz szükségletének fedezésére napelemek által termelt energiatakarékos megoldás biztosított.
A házhoz tartozik egy autó elhelyezésére szolgáló garázs, tároló polcokkal felszerelve.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB