Eladás Ház, Vir, Dalmatia, Horvátország, Miljkovica

Eladás - Cod. 43042

  • Tipus: Ház
  • Terület: 70 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: -

Tulajdonostól eladó Vir szigeten, a tengertől mindössze 80 méterre lévő felújított ház. A Vir sziget Észak Dalmáciában, Zadartól kb 24 km-re található. A szigetet a szárazfölddel egy ingyenesen, éjjel-nappal járható híd köti össze. Aprókavicsos tengerpart az utca végén, 2 perces sétával elérhető. Az ingatlan egy ikerház egyik fele, kerítésekkel elválasztott, teljesen szeparált, különálló. Az ingatlan egy 183 m2-es önálló telken helyezkedik el, nagy, 24 m2-es új építésű, árnyékolt terasszal, 2 autóra autóbeállási lehetőséggel.

A házban található egy nappali, étkező-konyha, két hálószoba, egy zuhanyzós fürdőszoba, valamint egy kamra. Mindkét hálószobából ki lehet menni a tágas teraszra. A ház mögött egy tároló kapott helyet.

Az épület két ütemben lett felújítva. 2016-ban fa szerkezetű új utcai nyílászárók kerültek beépítésre, felújításra került a lapostető csapadék vízszigetelése és hőszigetelése záróbetonnal együtt. Ezt követően ben a fürdőszoba teljes felújítása történt, vízvezeték hálózat felújítása is. Ugyanekkor a szobák új burkolatot kaptak, új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre redőnnyel együtt a szobákba illetve a fürdőszobába. Az épület klímákkal lett felszerelve. Az épület bővítésre került egy épített grillel és kényelmes bútorral berendezett 24 m2-es tágas, fedett terasszal. Az ingatlan speciális abból a szempontból, hogy rendelkezik önálló vezetékes ivóvíz és közműhálózatra kapcsolt szennyvíz bekötéssel. Az ikerház másik felétől független önálló elektromos betáplálással és elektromos mérőhellyel rendelkezik. Az épület szerkezetileg és műszakilag kiváló állapotban van.

Az ár tartalmazza a ház teljes berendezését, modern bútorzatát.

Az épület évek óta kedvelt nyaralóhelyként működik, visszatérő vendégekkel, teljes szezonban teltházzal. Igény esetén szálláshelyként való kiadása továbbra is folytatható.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB