Eladás Villa, Vir, Zadarska županija, Horvátország, Bobovik II, 9

Eladás - Cod. 40920

  • Tipus: Villa
  • Terület: 116 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 1

Tágas nyaraló ideális egy nagyobb család számára Vir szigetén, a part és a városközpont közelében.
Az alapzat mérete 136 m2, ebből 116 a ház belseje és két fedett terasz. A fennmaradó 20 m2-t garázsnak használták.

A ház három hálószobából, egy fürdőszobából és egy nappali konyhából áll. Ezen felül két fedett terasz található, az egyik a ház előtt, a másik pedig a hátsó részen. A hátsó teraszhoz egyedi tégla sütő is tartozik, amely tökéletesen alkalmas grillek, grillezett halak és csengő alatt történő sütésre. Végül a házhoz tartozik egy tágas garázs és egy további fedetlen parkolóhely is.
Szobaméretek:
1. hálószoba: 12,3 m2
2. hálószoba: 12 m2
3. hálószoba: 8,10 m2
Fürdőszoba: 4,96 m2
Nappali + konyha: 18,72 m2
Elülső terasz: 18,7 m2
Hátsó terasz: 11,7 m2
Garázs: 19,5 m2

Az udvar területe 166 m2. Az udvar nagy része a ház elejét takarja. A ház területeit díszkővel borított cementkerítés veszi körül. Két bejárati pont van egy kis vaskapun és egy nagy vaskapun keresztül (az autó bejáratához).

A ház teljesen berendezett, amely a következőket tartalmazza:
- king méretű ágyak, nagy szekrények és éjjeliszekrények mindhárom hálószobában
- zuhany, fürdőkád, mosógép, elektromos vízmelegítő a fürdőszobában
- felső és alsó konyhaszekrények, nagy konyhapult, minden szükséges konyhai eszköz (tűzhely - villany / gáz kombináció, elektromos sütő, kis vízmelegítő, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő), kis étkezőasztal és hozzá illő székek a konyhában
- két nagy kihúzható kanapé, fából készült TV-szekrény és dohányzóasztal a nappaliban
A bútorokat az ár tartalmazza.

Ami a közműveket illeti, a ház teljesen fel van szerelve minden szükséges infrastruktúrával az áram, a víz és a vízvezeték számára. Sem a villany, sem a víz jelenleg nincs csatlakoztatva a házhoz. A villamos energia ügye folyamatban van, és az eladó pénzügyileg gondoskodni fog róla, remélhetőleg legkésőbb 2021 áprilisáig. Ami a vizet illeti, a Vir-sziget megkezdte a szigeti háztartások összekapcsolását a fővízvezetékkel, és írásunk szerint türelmesen várjuk, hogy soron csatlakozzunk. Ha feltétlenül szükséges, a házban van egy vízkút, amely felhasználható az egész ház vízellátására. Meg kell jegyezni, hogy az ilyen vizet nem jó inni, de mosáshoz, tisztításhoz és fürdéshez tökéletesen megfelel.

A ház legfeljebb 150 m-re található a legközelebbi strandoktól (összesen három közülük), valamint tengerparti bároktól és éttermektől. Az ilyen helyzet lehetővé teszi a könnyű és gyors hozzáférést a strandhoz egy gyors (vagy nem is olyan gyors) úszáshoz, miközben még mindig elég messze van az összes turisztikai hotspottól a béke és a csend biztosításához. A ház szintén nagyon közel van a sziget központjához, mivel csak 15 percet vesz igénybe gyalog, vagy csupán 5 percet autóval.

További kérdésekkel, tárgyalásokkal és egyeztetésekkel kapcsolatban kérjük, forduljon hozzám telefonon (hívás, szöveges üzenet, Whatsapp, Viber) - +385952103997. Ezenkívül e-mailben is könnyedén elérhet engem - silvia.kurolt@gmail.com.

* Úgy tűnik, hogy a fotókorlát 4, ezért ha meg szeretné nézni a ház többi részét, kérjük, lépjen kapcsolatba velem, és a többi fényképet közvetlenül elküldöm.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB