Eladás Villa, Maslinica, Island Solta, Horvátország, Domovinskog rata 76

Eladás - Cod. 39403

  • Tipus: Villa
  • Terület: 150 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 2
  • Épület állapota: Excellent

Gyönyörű, teljesen berendezett villa eladó 150 m2-en, két emeleten, saját medencével, csendes helyen, az Adriai-tenger horvát tengerpartján, a Solta szigetén, a Maslinica faluban, Split városának közelében és a legközelebbi Split repülőtéren, mindössze 25 km-re, csak 250 m-re a tengertől. A 420 m2-es földterületen fekszik, két emeleten terül el, és tengerre nyújt kilátást. A földszint egy konyhával, étkezővel, nappalival, fürdőszobával, kamrával (2 m2) és további 12 m2-es szobákkal rendelkezik. A nappali kilép egy tágas, 30 m2-es teraszra kültéri kandallóval és úszómedencével. Az első emeleten három hálószoba, fürdőszoba és két erkély található. A ház teljesen berendezett és felszerelt (SAT TV, légkondicionáló, szegetikus kő, teljes konyha mosogatógéppel), és mint ilyen eladó. A gyönyörűen díszített kertet Benkovac kő burkolja, és egy 6 x 3 M méretű medencével rendelkezik. Ez a ház egy aszfaltpályával és két parkolóval rendelkezik. Az ingatlan 3 csillagos kategóriába tartozik, és a házat általában bérbe adják, és kiváló eredménnyel jár. Látogassa meg weboldalunkat: www.villamaslinica-solta.com. Más teljes képek és minden információ esetén kérjük, hogy kérjen minket. Közvetítők nélkül eladom, mint tulajdonosok, és nincs eladási jutalék. Mob: +385915226232 (WhatsApp / Viber).
450 000,00 €. Az ár nem rögzített.

Egy szép családi nyaraló medencével, a 'Villa Maslinica' található a település egy magasabb részén, távol a zsúfolt turisztikai célpontoktól, így ideális a kikapcsolódáshoz és a pihenéshez.

A villa teljesen felszerelt, és a közelmúltban (2018-ban) felújították. Gyermekes családok és 7 fős csoportok számára alkalmas.

Minden szoba kétágyas és az első emeleten található, légkondicionált. A közös fürdőszoba zuhanykabinnal a földszinten és az első emeleten található.

A földszinten található a kábel-TV-vel és Wi-Fi-vel ellátott nappali szoba. A gyermekeket és a felnőttkorokat izgatja a medence melletti hely, ahol asztaliteniszeket és elektromos dartsot játszhatnak, mindezt a Hi-Fi rendszer zenéjének hallgatása közben.

Élvezheti a kertet, a nagy teraszt és a nyitott úszómedencét (normál víz, nem fűthető). A terasz árnyékában az ételekhez a bekerített barbecue szolgálja a vendégeket.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB