Eladás Villa, Šilo,Polje, Primorsko-goranska, Horvátország, Braće Franolić 27

Eladás - Cod. 41934

  • Tipus: Villa
  • Terület: 210 m²
  • Szobák száma: 7
  • Emelet: 1

GYÖNYÖRŰ HÁZ 4 LAKÁSSAL-, Horvátország, Krk sziget, Šilo, 250 m-re a tengertől és a strandtól, nagyszerű és csendes helyen, nagy kerttel, garázzsal és parkolóval
Krk sziget, Šilo- egy gyönyörű ház 4 apartmannal/lakással eladó, mindössze 250 m-re a tengertől és a strandtól, nagyszerű és csendes helyen található, gyönyörű kilátással a tengerre és a kertre, valamint egy nagy és gyönyörű kerttel. , beleértve a garázst és a parkolót.
A ház 210 m2 lakóterületű és 710m2-es telken épült, ahol 2 db parkoló található összesen 3-4 férőhellyel. A házhoz tartozik egy gyönyörű kert és egy nagy kert, tele mediterrán növényekkel és virágokkal, valamint egy kerti terasz és egy szabadtéri grill. A ház mellett különálló épületként garázs épült (1 parkolóhellyel és szerszámtárolóval).
A ház mindössze 250 m-re van a tengertől és a strandtól, ami pár perces sétát jelent, ami hozzájárul vonzerejének és értékének növeléséhez.
A ház maga a földszintből és az első emeletből áll, és összesen 4 apartmannal rendelkezik, amelyek mindegyikéhez tartozik egy nagy és gyönyörű terasz, gyönyörű kilátással a tengerre és a kertre. A földszinten 2 apartman található, az egyik lakást lakásként használták. a ház tulajdonosának magánlakása egy nagy szobából, konyhából, nagy fürdőből, előszobából, kamrából és egy nagy teraszból (kb. 30 m2), mely részben fedett, részben fedetlen. A teraszra a szobából és a konyhából is ki lehet jutni. Ennek az apartmannak a terasza egyben a ház legnagyobb terasza is, amely nagyon kellemes tartózkodást és pihenést kínál, közvetlen kijárattal és kilátással a kertre.
A földszinten található második lakás külön bejárattal rendelkezik, és egy nagy és egy kisebb szobából, konyhából, fürdőszobából és egy gyönyörű fedett teraszból áll, amely közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik.
A ház első emeletén két apartman is található. Az első nagyobb apartmanban 2 hálószoba, konyha, fürdőszoba és egy szép és nagy, körülbelül 17 m2-es terasz található, kilátással a tengerre és a kertre. A második kisebb apartmanban 2 hálószoba (egy nagy és egy kicsi), konyha, fürdőszoba, előszoba és nagy terasz található, kilátással a tengerre és a kertre.
A ház hátsó részén található egy másik kerti terasz grillezővel, a mediterrán növényekkel beültetett kertben (olívabogyó, leander, mirtusz, babér) és éjszakai megvilágítással romantikus és kellemes hangulatot teremtenek. Valamint a ház hátsó részén található egy nagyobb ciszterna, mely a helyi vízellátás bevezetése után a jelenlegi tulajdonosnál a kert öntözésére szolgál, de a megrendelő kívánsága szerint rekonstruálható, újrahasznosítható.
A házban helyi víz, villany, parabolaantenna, telefoncsatlakozás és légkondícionálás van, bútorozottan eladó. A telken található egy különálló épületben lévő garázs, ami benne van az árban.

A ház nagyon vonzó befektetés, szezonális bérbeadásra ideális, jól bejáratott bérbeadási vállalkozással, évi 5 hónapos kiváló lakáskihasználással és magas bérleti díjakkal. A ház nagyobb család nyaralójaként is használható. A házban a tulajdonos évente 6 hónapot töltött az egyik lakóegységben, amelyet magánlakásként használtak. Két lakóegység (két lakás), az egyik a földszinten, a másik az emeleten, belső lépcsővel van összekötve, így külön lakásként, de akár egy család számára is használható.


Az ingatlant a létesítmény tulajdonosa közvetlenül, közvetítő nélkül értékesíti, így a vevő a vásárlás során nem fizet ügynöki jutalékot a közvetítőnek, és minden adásvételi feltételt közvetlenül a létesítmény tulajdonosával egyeztet. A létesítmény tulajdonosa szavatolja (garantálja) a vevőnek a megfelelő tulajdonjogi okmányokat: tulajdoni okiratot, építési és használati engedélyt, az ingatlant terhelő és tehermentesen, valamint a tulajdonjog szabályszerű átruházását.
Felveheti velünk a kapcsolatot közvetlenül e-mailben vagy mobiltelefonunkon: 385 91 94 23 143 vagy vezetékes: 385 01 6526 815

A ház mindössze 250 m-re található a tengertől és a strandtól, mely pár perc sétával elérhető, ami növeli vonzerejét és értékét.
Az ingatlan csendes, zöldellő utcában található, előtte egy park található. Az ingatlan fekvésének további előnye, hogy előtte park és zöldterületek, egyéb objektum nincs, így az ingatlan magánszférája lehetővé válik. A ház a falu központjához is közel van, a falu legnagyobb üzlete pedig csak pár percnyi sétára van a háztól.
Közvetlenül kapcsolatba léphet velünk e-mailben vagy mobiltelefonunkon: 385 91 94 23 143 vagy zágrábi házszámunkon: 385 01 6526 815
Az ingatlant a létesítmény tulajdonosa közvetlenül, közvetítő nélkül értékesíti, így a vevő nem fizet ügynöki jutalékot a közvetítőnek a vásárlás során

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB