Eladás Két hálószobás lakás, Vodice, Regione di Sebenico e Tenin, Horvátország, Srima

Eladás - Cod. 35010

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 35 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: Visoko prizemlje

VODICE, SRIMA, DALMÁCIA, HORVÁTORSZÁG, APARTMENT KÖZELÉBEN A TÚL ÉS A BEAUTIFUL BEACHES, ATRACTIVE HELYSZÍN, ELADÓ POVOLJNO

Vodice, Srima, eladó egy hálószobás apartman gyönyörű strandok közelében, teljes területe 47,50 m2, ebből csak 35 m2 lakás + parkoló 12.50 m2. A kicsi és egyszerű felújítású apartman két hálószobával rendelkezik. Az apartmanhoz tartozó parkolóhely az apartman erkélye előtt található, így a terasz nem használható a lakásban, és a lakáshoz ingyenes, és a közös parkosított udvar nagy része.

Vodice egyik gyönyörű részén található, közel minden kényelmi berendezéshez, csendes, csendes helyen, csendes környezetben, magas szinten a földszinten, egy félig önálló, új épületben, mely a földszint, a tetőtér és a tetőtér közelében található, közel a hotelek Imperial, Olympia és Olympia Sky közelében.
Alkalmas folyamatos életvitelre, ünnepekre vagy bérleti díjakra.

250 méterre van a gyönyörű és jól szervezett strandoktól és sétányoktól, valamint a fűtött Muri Vruja strandtól, amely kiterjedt fürdési idényt kínál, és a kora tavasztól a késő őszig tart.
Közel a városközpontba, üzletekbe, bevásárlóközpontokba, bankokba, vendéglátóhelyekre, gyógyszertárakba, egészségügyi központba, piacokba, gyönyörű tengerparti sétányokra, úszómedencékre, teniszpályákra, iskolákra, szállodákra és minden kényelmi szolgáltatásra. Közel van Sibenikhez, Zadarhoz, Splithez, a Kornati és Krka nemzeti parkokhoz, valamint a Vransko jezero. Zadarban és Splitben is vannak olyan nemzetközi repülőterek, amelyek Európából érkező járatokra és Európa minden részére indulnak.

A ház előtérből, fürdőszobából, konyhából és ebédlőből áll, melyet nappali, egy hálószoba összekötve az ebédlővel elválasztva külön lehet választani, és az erkélyek - az erkély és a parkoló. Kicsi és egyszerű felújítással egy két hálószobás lakás. A lakás teljesen berendezett, PVC nyílászárókkal és légkondicionálóval rendelkezik hűtésre és fűtésre. Az elmúlt évben rendezték.

A lakás papírok tiszták, PROPERTY 1/1, TERETA nélkül, lépcsőzetes.

Értékesítés a tulajdonos, nem ügynökség.

Az ár NEM RENDELKEZŐ, és lehetséges, hogy egyetért egy komoly vevővel.

Felár ellenében is cserélhető nagyobb lakásokra (alagsorban és padláson kívül), vagy kisebb házban a tengeren ugyanolyan minőségűek.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB