Eladás Hotel, Crikvenica, Primorsko-goranska, Horvátország, Bana Jelačića 6

Eladás - Cod. 24458

  • Tipus: Hotel
  • Terület: 7915 m²
  • Szobák száma: 130
  • Emelet: 5

Hotel Park 3 * található a legjobb hely a Crikvenica Riviera. A város Crikvenica közé tartozik a legnevesebb európai klimatikus és tengerparti üdülőhelyek. Miatt különösen kedvező, sőt ideális földrajzi helyzete a legvonzóbb része a Kvarner-öbölben, és rövid távolságra horvát és az európai legnagyobb városába, Crikvenica ma az egyik legkedveltebb adriai helyekre.
Hotel "Park" 1920-ban épült annak első tulajdonosa Dr. Siedl Bécs, mint egy légúti betegség szanatóriumban, és később a visszavonulás által preferált vendégek szereti a fürdést és a pihenés.
Az ingatlan található, csendes, zöldövezetben, nyugodt helyen, kb. 70 m-re a tengertől.
A hotel épületben bruttó területe 11,695 sq. Méter, a telek területe 2,678 sq. Méter, befogadóképessége 287 vendég. Ez egy étterem, koktélbár, kongresszusi termek, gyerekek játszanak-szoba, wellness és gyógyászati ​​központ, szabadtéri kávézóval, parkoló stb

Fennáll annak a lehetősége, hogy össze egy lapos tetős, a városrendezési tervet a szálloda zóna tervezi a szabványosítás az épületek magasságát, valamint kiszélesítése az út a szálloda mellett 2,5 méter, így a végső út szélessége beleértve útszakaszon, járda és parkoló lesz a 9,5 métert. Ez az út lesz egyirányú úton, és a városrendezési program tervek az építőiparban a mélygarázs, míg a leendő hotel felújítás magában foglalja az "intelligens szoba", medence tengervízzel, nagyobb parkoló kapacitása, valamint A javulás a már létező wellness, orvosi, vendéglátóipari és szolgáltató létesítmények.
Az első rekonstrukciója és bővítése a "Park" hotel került sor 1986-ban Most a hotel nem működik, mert a második rekonstrukciója folyamatban van, amely magában foglalja: új bútorok, új fürdőszoba, új kőpadló burkolat, újra szerelést és újra berendezések vendéglátó és szolgáltató létesítmények.
Felújítás után, Hotel Park lesz egy 4 * kategóriában, és alkalmazkodjon 287 vendég.

Hotel Park tulajdona cég AVRORA d.o.o. Crikvenica, Horvátország
A tulajdonos jelenleg keres egy lehetőséget, hogy ne csak eladásra, de mint a partnerség.
Mi nem értékesítés tárgya!
Mi eladási beruházási projekt!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB