Eladás Ház, Sutivan, Dalmatia, Horvátország, Zvaniska

Eladás - Cod. 33389

  • Tipus: Ház
  • Terület: 630 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 2

A Brac szigetén található Sutivanban gyönyörű, családi ház és medence található. A ház egy 630 m2-es telken helyezkedik el, 100 m2 alapterületű, kétszintes, földszintes és első emeleten.
A házban van egy nagy, jól karbantartott kert medencével, és a medence körül mediterrán gyógynövényeket (citrom, olajbogyó, füge, pálma, levendula stb.) Ültetnek, és a hangulat valóban felbecsülhetetlen.

A földszinten egy egy hálószobás apartman külön bejárattal, terasszal és nappalival rendelkezik. Az első emeleten található egy konyha, étkező, nappali, fürdőszoba, két hálószoba és a tengerre néző terasz.

A ház kiváló állapotban van, teljesen berendezett és felszerelt, ideális családi ház vagy turistabérlés. Lehetőség van a magas padlás emeletének korszerűsítésére.

A házban 2 autóhely áll rendelkezésre.

Sutivan a Brač sziget északnyugati részén található. Sutivan épülete Diocletianus idejéből származik. Sutivan híres vendégszeretetéről és számos kavicsos strandról, ahol sok turista megtalálja a békét, miközben pihen a Földközi-tenger illatával, és élvezi a kristálytiszta tengeret. Az ősi olajfaligetek és a szőlőültetvények számos parkosított ösvényen nyújtanak lehetőséget a kikapcsolódásra, mind a gyalogosok, mind a kerékpárosok számára.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB