Eladás Három hálószobás lakás, Privlaka, Zadarska županija, Horvátország, Put Mletka 74

Eladás - Cod. 36981

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 60 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: prizemlje/suteren

Egy 3 szobás lakás (3 hálószoba + nappali), tengerre néző, egy modern épületben 8 apartman, Privlaka (Škrapavac), a történelmi város Nin, és csak 15 km.ad Zadar.
A lakás luxus, teljesen berendezett, azonnal mozgatni, élni vagy eltölteni, található egy kétszintes, modern, fényűző épület épült kiváló minőségű és minőségű anyagok 2007-ben 200-250 méter hosszú, a tenger felé orientált, a déli, ellen Bure . A lakás télen meleg, nem nehéz melegíteni, nyáron pedig hűvös, így az éghajlatot ritkán kell használni.
A lakott, tiszta felület 50 négyzetméter + 40 négyzetméteres terasz (0,25 tényező).
A konyha teljesen felszerelt, minden eszközzel és berendezéssel, egy új hűtőszekrénnyel, nappal, indukciós tányérral, hűtőszekrénnyel, készülékekkel, Zepter-tál, evőeszközzel.
Ebédlő asztallal és székekkel, nappali új kanapéval, három személy részére, regal, új szekrény, TV, házi mozi, légkondicionáló ...
Hálószoba hálószoba nagy hálószobával, kiváló minőségű matracok, szekrény, gardrób, TV.
Babaágy és kihúzható ágy 2 gyermek részére, TV.
Minél nagyobb a szoba, amelyet jelenleg a dolgok tárolására használunk.
Nagy fürdőszoba, masszázs zuhanykabin, kazán, szekrény, Geberit nem dohányzó beépített vízforraló és Grohe szekrények, új mosógép.
Egy folyosó új cipőszekrénnyel.
Terasz lépcső, borított, gránit burkolatú és csempe. A lépcsők nyári konyhaként használatosak. Három okból egy gázpalackon egy kis gáztűzhelyen főzünk; annak érdekében, hogy megőrizze a megfelelő konyha, olcsó gáz üzemanyag és végül főzés nem melegíti a kiegészítő teret a lakásban.
Terasz, privát, gyönyörű, nagy, tágas, tágas, csempézett, 2 külső asztal, 12 tömör fém merev szék, 2 tömör, masszív napozóágy, hinta, 2 pálmafa, kültéri zuhanyzó, természetes árnyalat Melije fák, felület kb. 40 négyzetméter, kilátással a tengerre ...
Minden szoba nagyméretű, gesztikus burkolólapokkal burkolva, teljes, szép, modern és szinte újonnan berendezett !!!
Tehát, ahhoz, hogy az ügyfél ebben az árban mozogjon, csak személyes dolgokra van szüksége, mindent elhagyunk, valamint 5 kerékpárt !!!
Az épület be van írva és be van húzva, építési engedélyt, alaprajzot stb. Az ingatlan tiszta, rendes 1/1, ingyen, így a hitel a bankokkal lehetséges. A villamosenergia- és vízkapcsolatok saját mérőórával rendelkeznek.
A strand közel van, homokos, tengerpartja minden kényelemmel: (Konzum, Plodine, Tomy, mentő, gyógyszertár 2 km-re, kis bolt, gyorsétterem, pékségek, kávézók a strandon) ideális gyermekes vagy idős családok számára. A lakás előzetes egyeztetés alapján megtekinthető.
Az ár valóban a legkedvezőbb a horvát piacon, 79 000 e, ami 1316 EUR / METRO QUADRATE!
Lehetőség van megállapodásra a végső árról (végleges javítás).
Én vagyok a lakás első felhasználója, amelyet szeretetre és melegségre tartanak, gondoskodnak, nem turistáknak béreltek, csak a családom használta.
További információért és ajánlatokért hívja a mobot.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB