Eladás Egy hálószobás lakás, Zadar, Zadarska županija, Horvátország, Borik

Eladás - Cod. 29915

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 54 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 1

Vonzó egy hálószobás lakás, kiváló helyen, és gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, található Borik Zadar. Az apartman található, az első emeleten egy lakóépület négy lakóegységet. Ez áll egy előszoba, konyha, étkező, nappali, fürdőszoba, WC, hálószoba, tágas erkéllyel és egy elkülönített parkolóhely az udvarban és tároló a pincében. A teljes nettó hasznos alapterülete 54 m2.

Az épület rendkívül jól tette, beépített műanyag ablakok háromrétegű üvegezéssel (a fürdőszobában és a szobákban szúnyogháló), szigetelés 10 cm, bejárati ajtó biztonsági és tűz. Az épület csatlakozik a víz és elektromos hálózat és a környezetvédelmi biotreater. Állítsa be a Naprendszer forró víz és padlófűtés a víz minden szobában, kivéve a hálószobát. A fűtés és hűtés engedélyezve van, és elegáns hőszivattyúk.

Az apartman található, kiváló helyen. Seaview kiterjed szinte minden irányból a lakás, és mivel a kiváló helyzetben nem lehetséges mellékel. Az épület a végső szakaszában a tervezés, és teljes mértékben megtörténik őszén 2016, de a lakások már most, beköltözhető.

Az apartman található, a Zadar környékén Borik, ismert a homokos és kavicsos strandok, hogy jól felszerelt kiegészítő kényelmi szórakozási és kikapcsolódási, és a faluban vannak sportlétesítmények. Borik egy hely a szép és könnyen hozzáférhető strandokat ajánljuk gyermekes családok, különböző sportolási lehetőségek a közelben Zadar központjában, a Peninsula, hogy érdekes, a fiatalok és szerelmesek. Ez kiváló része a város tömegközlekedési, kiváló éttermek, bárok, éjszakai klubok és parkok a gyermekek számára.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB