Eladás Villa, Stara Kapela, Zagreb region, Horvátország, Stara Kapela 90

Eladás - Cod. 29339

  • Tipus: Villa
  • Terület: 934 m²
  • Szobák száma: 21
  • Emelet: 3

Szállás: 934 m2 villa további három kiegészítő házak 441 m2-es, saját park 10.000 m2

Műsoridő: Kérésre

Villa 934 m2-es, három segéd házak teljes területe 441 m2, a közelében található Zágráb, nyugodt környezetben a vidéken, a park területe 10.000 m2. Ez kapcsolódik Zagreb keresztül gyors úton. Az ingatlan megközelíthető az út két oldalán. A bejárati ajtótól a birtok tömör kovácsoltvas és ingatlan saját kút mélyről 120 m.
Belül a villa van központi gázfűtés, köztük 6 azonnali ellátás kazánok. A földszinten továbbá tartalmaz egy padlófűtés. Az első emeleten és a tetőtérben padlófűtés lett cirkó rendszer. Minden egységnek van egy külön gázkazán, amelyek függetlenek egymástól. A padlóburkolatok anyaga kiváló gránit, márvány és egzotikus első osztályú fa padló. A falak megduplázódott, vastagsága 50-80 cm. Asztalosipari többnyire alumínium. Gép kaszálás fű és parkfenntartás, valamint hómarók tartalmazza. 2 ISDN vonalak, 6 telefonszámot, a max-TV, telefonközpont, és egy saját szervert a vállalkozási potenciál rezidencia. Az előszoba díszített ólomüveg művészet. A földszinten van egy nagy szép nappali, könyvtár, konyha, iroda és egy nagy terasz van kötve a konyhával. A villa 13 WC és 5 fürdőszoba. Az első emeleten egy öt szobás lakás és egy három szobás lakás. A padlástérben tartalmaz 13 tágas szoba. Szobák lehet használni, mint a gyakorlatban szobában a klinikán.
Ideális ingatlan a magán orvosi rendelő, hanem a luxus magánlakás, vagy más kereskedelmi érdek (falusi turizmus, exkluzív tartózkodási az idősek stb.) A természet szerelmeseinek, akik szeretnék kombinálni a munkát, csendes környezetben, luxus környezetben, és szeretnének közel Zagreb felismeri a potenciális ezt birtok. Ez egy jövedelmező befektetési javaslat annak a ténynek köszönhető, hogy az utca túloldalán van tervezett tartózkodási az idősek (maximum 200 fő), amely étterem, gyógyszertár, klinika, wellness és egyéb létesítmények.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB