Eladás Ház, Bribir, Crikvenica, Horvátország, 33, Podskoci

Eladás - Cod. 27888

  • Tipus: Ház
  • Terület: 130 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 2

Régi kő ház található, a festői Bribir, Horvátország! Bribir ideális helyen található, akiket érdekelnek a tengerparti nyaralás, síelés, mounteniring vagy kerékpározás, és mindössze 6 km-re a város Novi Vinodolski. A levegő hegyi friss miközben élvezi a közelség a adriai strandok.

Ez a kő építésű ház két szintje. A belépő szintű, van egy hatalmas családi szoba gyönyörű kő padlóburkolat, kandalló, a konyha és a fürdőszoba. A felső szinten három szoba, amely jelenleg szolgál hálószoba. A ház jön teljesen berendezett és kulcsrakészen. Élvezze a konyhai eszközök, edények, valamint egy mosógép.

Bejárat a ház akár az utcán, vagy a hátsó ház. A kert körül a magas kőfal. Továbbá van még egy belépési pont a kertben saját parkoló.

Az egyik legszebb funkciók a ház egy nagy terasz kertre néző, a bejárat a családi szoba. A nyári hónapokban, ez pótolhatatlan helyre, ahol lehet tölteni az egész napot a kényelem, és ahol a füge hármasával nyújt kellemes árnyékot a nap közepén hőt.

A vegyület van két kis kőből épített épületek. Egy most szolgál a fészer. Van még egy hozzáépített kb 28m2 kőfalakkal és cement padló. Ez az egyik lehet a hobbi szoba, egy nagy tárhelyet, den, vagy akár szolgálhat mentők további vendégek, amikor három szoba a házban nem elegendőek.

Amellett, hogy a házban villany és vezetékes víz, van egy működőképes régi kő kút az udvaron tele tiszta esővizet.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB