Eladás Építési telek, Labin, Istria, Horvátország, Labin 3a

Eladás - Cod. 30847

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 4290 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

Eladó 8 fantasztikus építési telek kiváló helyen fekszik, kilátással a tengerre: 2 parcellák Vlakovo közelében Labin (14 km), ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Kvarner-öbölre Tot 3697 m2-es (2014 m2 + 1683 m2) is rendelkezésre állnak egyéb parcellákra eladó - 2 fantasztikus szántóföld és az építési Tot 4291m2 (1680 m2 + 2611 m2) egy tipikus vidéki falu keleti partján mindössze 2 km-re a tengertől.
Ez nagyon csendes hely a tökéletes hely a kikapcsolódásra távol a kaotikus a város életében. Körülbelül 10 perc autóval el lehet jutni a gyönyörű középkori város Labin, a történelmi épületek és galériák vagy menjen a helyi éttermek, ahol megkóstolhatja a isztriai specialitásokat, vagy látogasson el a turisztikai célpontja - üdülőhely Rabac "a Pearl Kvarner ".

Területein belül van egy olajfa-liget, egy kis szőlőt, és egy évszázados diófa. Minden parcella szánt magán- lakóprojekteket vagy befektetőknek. Az utóbbi időben a közelben van számának növelése luxusvillái medencék és épületek minőségi helyi és külföldi befektetők számára.
A másik 4 földje óriási méretű querca erdő (10,000m2) is közel aszfaltos úton, és bejáratánál található a falu építésére alkalmas egy nagy komplex villák.

Ez a kiváló elhelyezkedése és a mediterrán éghajlat a föld buja növényzet ősfás tölgy és mediterrán cserje. Land csatlakozik a főúton egy aszfaltút. A fő utcán vezet közvetlenül Labin / Rabac és később repülőtér Pula. Közel föld már aktív csatlakozások víz, villany és telefon. Nem messze a föld a Tunarica kemping, a megfelelő hely a természet szerelmeseinek. Tunarica természetes öböl szélvédett és ideális, mint egy kikötő a kis- és közepes méretű hajók, található, egy csendes helyen, hogy véget ér a hegy Ubas. A fotókat diretamente a földön. Az árak függnek a helyét a föld (€ 60- € 65 / m2).
)

Távolságok: Labin - 12 km Labin, Rabac - 17 km, Pula Airport - 50 km, Tunel Ucka Rijeka 46 km.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB